Muutamia arvauksia tuli muttei oikeaa joten nyt se paljastetaan! Tässä tämä "kasa" nyt on koottuna:
108896.jpg
Tadaa, norsu se on! Vähän epäsuhta ja kierot silmät, mutta pääasia on se että poika tykkää siitä todella paljon. Ohje on kirjastaTee omin käsin neulelelut, kirjoittanut Joy Gammon. Lankana on Novitan pop, palma ja sit hampaissa on jotain tuntematonta sekoitelankaa.
Ohjeessa oli käytetty ohuempaa lankaa ja puikkoja joten norsuni on suurempi kuin ohjeessa. Lankaa kului kaikkiaan 302g ( pop 264g, palma 30g ja valkoinen lanka 8g).
Neulerintamalla on ollut nyt juhannuksena hiljaista, en ole oikeasti saanut mitään aikaiseksi, no yksi projekti on aloitettu mutta se ei nyt oikein tunnu etenevän, siitä lisää ensiviikolla, ehkä uuden kuva-arvoituksen muodossa, saa nähdä.
Huomenna on taas lääkäriin meno, mielenkiinnolla odotan jatkuuko sairaslomani vai joko pääsen takaisin töihin, hieman vielä epäilen käden työkuntoa mutta lääkäri päättää mitä tehdään. Viikosta tulee mielenkiintoinen jos menen takaisin töihin, ensiksi mies on koko viikon poissa kotoa, minä olen ollut jo 8 viikkoa kotona sairaslomalla, lasten oma päivähoitaja on sairaslomalla joten muksut pitää raahata varahoitoon uuden hoitajan luo jo ennen puolta seitsemää... Mitä luulette, oliskohan täällä muutama väsynyt henkilö loppuviikosta?