Nyt olen läppärini saanut takaisin, jihuu :) Vieläkö oppisin tätä käyttämään niin ettei tarttis kokoaikaa kirota ja ihmetellä et mitä tapahtuu :D
No niin, nyt asiaan, ensimmäisenä esittelyssä Millan mekko
1904823.jpg
Lankana Onlinen Sandy ja Sirdarin Savoy, yhteensä 331g. Mekon tein ihan tuntumalla pyörönä ja pikkasen tiukkis siitä tuli mut tyttö tykkää :)

Tässä vielä Millan poseerausta
1904825.jpg
Mekosta tuli liian raidallinen minun makuun mut olkoot :)

Seuraavaksi sukkia esittelyssä
1904827.jpg
Raitaiset sukat Millalle ihanasta Regian Desing Linesta, tykkään väreistä ja raidoituksesta todella paljon! Neulottu kolmosen puikoilla ihan perus sukan ohjeella, ja lankaa kului 82g.
Siniset sukat Villelle, lankana Regian Desing Line myös, mutta en tykkää langan pätkävärjäyksestä, ei kivat :( Puikot näissäkin kolmoset ja ohje ihan perus omasta muistista, lankaa kului näihin 75g.
Naapurin mummo pitää vissiin minua ihan hulluna kun sunnuntai aamuna seitsemältä kuvaan sukkia pihan istutusaltaassa, ei kuitenkaan kysynyt että mitä hommaan, kurkki varovasti pensasaidan takaa :D

Tässä vielä kuvaa viimeviikon lankaostoksista, ensimmäisenä Fransiinasta ostetut
1904826.jpg
SandnesGarnin Alfaa 700g, Regian sukkalankaa 100g ja toi ihanan karkkisen värinen Schoeller+stahlin 50g kerä Millan sukkiin.

Käsityö-Elisasta ostetut langat
1904830.jpg
Taivaallisen ihanaa Noron sukkalankaa kaks kerää, Regian Desing Linea 200g ohuempana laatuna, ja kerä Trekking Pro naturaa, aivan ihania :)

Ja Tapion kaupasta langat tulivat kyllä nopeasti, tulen sieltä tilaamaan kyllä jatkossakin :)
1904831.jpg
Kilo mustaa Gjestalin Maijaa ja puolikiloa Hjertegarnin Ribboota vaaleanpunaisena, tykkään :)

Huomenna alkaa työt, jippii mutta saas nähdä kuinka hitaaksi neulonta käy... Aamuisin jo viideltä ylös ja kuudelta on lähdettävä ajamaan että ehtii seitsemäksi töihin, kotona olen töistä vasta puoliviiden aikoihin eli pikkasen noi työmatkat verottaa tuota aikaa päivästä...Näillä mennään :)