Lapaskuuta eletään ja minäkin olen saanut tehtyä kahdet lapaset lisää, ensimmäiset menevät joululahja koppaan.

Lankana Gjestalin Naturgarn no.1 ja Sandnesgarnin Fritidsgarn, huovutettu pesukoneessa 40 asteessa. Koko naisen ja lankaa kului yhteensä 127g

Toisena tarvelapaset vanhimmalle pojalle, ja yllättäen mustat

Lanka Sandnesgarnin Fritidsgarn 133g, myöskin pesukoneessa huovutettu 40 asteessa. Pojalle sopivat ja sellaiset kuin halusikin.

Ja jep jep, se sikainfluenssa on rantautunut meillekkin :( Vanhin poika alkoi maanantai aamuna valittaan oloaan ja kahden tunnin soittamisen jälkeen sain influenssapuhelimesta hoitajan langan päähän joka ystävällisesti ilmoitti ettei lääkäriaikoja ole tarjolla. No iltapäivällä sama rumba uudestaan ja sain pojalle lääkäriajan päivystyksestä. Lääkäri oli sitä mieltä että keuhkot täytyy kuvata koska kauttaaltaan kuuluu niin kamalat rohinat ja epäili että kyseessä on keuhkokuume eikä sikainfluenssa.

Tiistai aamuna mentiin keuhkokuviin ja jo puolentunnin päästä kuvien oton jälkeen sain puhelinsoiton hoitajalta joka kertoi ettei keuhkokuumetta ole vaan lääkäri oli oireiden perusteella ihan varma että kyseessä on siksinfluenssa, no poika sai tamifluun heikkojen keuhkojen perusteella ja olo rupeaa normalisoitumaan pikkuhiljaa vanhimman pojan kohdalla.

Nuorempi poika alkoi vuorostaan valittamaan kovaa päänsärkyään eilen ja kuumekkin nousi. Soitto päivystykseen ja kerrottiin ettei lääkäriaikaa saa ennenkuin olo on niin tukala ettei ilman hoitoa pärjää, uskomatonta sanon minä, mutta näillä mennään kun muutakaan ei voi.

Toivon saavani lapset kuntoon ennenkuin se pahuksen tauti kaataa minutkin sängynpohjalle, huoks.