Aamulla suuntasin minäkin kohti Turkua ja kädentaidonmessuja ystäväni Armin kanssa. Entisten vuosien tapaan oli paljon katseltavaa ja mielenkiintoisia kojuja, ihanuuksia mielinmäärin :) Enemmänkin olisi ollut ostettavaa mutta kaikkeen ei ole vaan varaa, joten tyydyin näihin ihanuuksiin :)

Rycin ihanaa puuvilla-viskoosi-silkkiä 450g en muista enää kojua mistä ne ostin :) Crystal Palacen kid merinoa 75g Lankabaarin osastolta, bambupyöröt Kauhavan kangasaitan osastolta.

Ja Tapion kaupan osastolta, huoks :)

Araucaniaa kaksi vyyhtiä, ja kaksi kerää iloisen värisiä Noroja :) Noroista tulee ihanat raitasukat joskus tulevaisuudessa itselle, jahka ehdin taas neulomaan :)

No tilasin myös Suuren Käsityökerhon kun oli niin hyvä tarjous, ja kahdessa lehdessä oli jo kivoja ohjeita ettei kyllä harmita lainkaan :)

Messut oli taas kiva piriste, ensivuonna taas uudestaan jee, jee. Sen verran neuleista että yksi oma sukka on tullut valmiiksi, ja toivottavasti sille saan pian myös parin niin saisin ne myös käyttöön. Mut nyt saunaan ja sen jälkeeen neulomaan, kuulemisiin :)