Kahdet Kerttusukat ovat valmistuneet jo viikonloppuna, mutta kuvaa vasta nyt koska molemmat menivät lahjaksi työkavereille :)
812498.jpg
Harmaat Kertut, koko noin 40, lankana seiskaveikka jota kului 113g, puikkoina 3½ bambu addit. Nämä menivät töihin Anskulle, paljon myöhästyneitä onnitteluja vielä kerran!

Ja sitten oranssit Kertut
812500.jpg
Näissäkin lankana seiskaveikka kulutus 110 g, vaikka nämä ovat pienemmät ihmettelen kuinka langankulutus on lähes sama... Joo ja puikotkin oli ihan samat. Nämä meni Niinalle töihin, Niinaa onnitellaan sit ensviikolla vasta oikeesti :)

Jos naapurit ei vielä hulluna aiemmin pitäneet, nyt viimeistään pitää, kun hiippailin pihalla hämärässä ja ripustelin sukkia puskiin että saisin vähän erillaisempia kuvia sukista :D
Harmaat sukat on kuvattu hanhikissa ja oranssit sinilaakakatajassa :)

Ja sitten sitä lankaa, taas... Siis voi ei Prismassa oli alelankoja vaikka ja kuinka paljon :)
Torstaina kävin ostamassa kilon vaalean vihreää Tennesseetä ja tänään oli pakko palata hakemaan lisää lankaa, koska Milla tarvii mielestäni vaaleanpunaisen neuletakin nyt syksyksi, ostin siis vaaleanpunaista Tennesseetä 5oog. Niin ja toi Samos,sitä on 400g ja kaippa siitäkin tulee sit joskus jotain:)
812502.jpg

Ja sit loppuun Turussa on myytävänä lankaa, käykää ihmeessä katsomassa onko jotain mieleistä, sivupalkissa myytävien lankojen kohdalla näkyy minkälaisia lankoja on tarjolla ja mihin hintaan! Minä kävin varaamassa jo omani :D
Sovitaanko sit et mä en oikeesti nyt osta vähään aikaan yhtään lankaa!!!!!