Tänään sain ihanaisen Bambu slipoverin pääteltyä, ja tadaa se on nyt valmis!
Valitettavasti en saanut ketään kuvamaan sipoveria päälläni, mies ei ole kotona ja pojat oli sitä mieltä että kuvan kuulema ehtii ottaa joskus toiste :) No tässä näkyy jotenkuten
623633.jpg
Kuva on otettu ilman salamaa, sen vuoksi vähän tärähtänyt, salaman kanssa kuviota ei olisi juurikaan näkynyt. Ohje on syksyn 2006 Novitasta, ohjeessa lankana Nalle mutta vaihdoin sen ihanan pehmeään Bambuun jota slipoveriin kului 240g. Vähän nyt jänskättää että kuinkahan tämä mahtaa venyä käytössä.

Seuraavana esittely vuorossa Veskun golfmailan sukka
623637.jpg
Yritin tehdä sukan mailalle istuvaksi mut vähän jäi löysäksi, pitää katsoa jos toi ei toimi, niin teen sitten uuden. Lankana tässä Novitan seiskaveikka 36g.

Kun sain edelliset valmiiksi, pengoin lankakoriani ja nostin kaikki kummalliset pienet kerät lattialle ja tuumailin hetken. Sitten sain ajatuksen että virkkaan kaulahuivin jämälangoista ja annan sen vaikka pelastusarmeijan keräykseen.
623643.jpg
Aika karmeehan se on mutta tuntuis olevan lämmin. Tässä lankana Novitalta Aino, HipHop, Pop, Isoveli ja sitten jotain epämääräisiä keriä joista ei ole mitään tietoa.Painoa huivilla 180g.

Nyt puikoilla (ihanilla uusilla ruusupuisilla) vaaleanpunainen Bluebell pipo Ullasta, tarkoituksena tehdä siitä ihan pieni, pienen pienelle pikkutytölle joka viettää sunnuntaina nimiäisiä.