Aamulla lähdin Helsinkiin, meillä oli Tarjuskan kanssa treffit Kampissa. Ensimmäisenä matkasimme Novitan tehtaanmyymälään, Lauttasaareen. Valikoima oli ihan sitä samaa kuin ruokakaupassa, hinta useimmissa kalliimpi :(  Novitalta mukaan lähti vain nämä
608231.jpg
Kerä vaaleanpunaista Tennesseetä ja neulat oli tarjouksessa.

Seuraavaksi menimme Menitaan, jossa menin ihan sekaisin enkä sitten osannut ostaa juuri mitään... Mutta nämä lähti mukaan
608226.jpg
Mohairsekoite lankaa kaksi vyyhtiä ja Addinalleja paketti.

Priimasta mukaan tarttui nämä ihanaiset
608232.jpg
Noron silkgarden lankaa puuttuva kerä, Austermannin Bambou soft lankaa suklaan ruskeana kaksi kerää ( on niin unelmaisen ihanan pehmoista että näitä voisi silitellä huvikseen ) ja Addin bambusukkapuikot kokoa 3½.

Seuraava ja viimeinen etappi oli Hakaniemen halli ja Vihreävyyhti. Voi itä ihanuuksia sielläkin oli! Tässä minun uudet ihanuudet :)
608235.jpg
Onlinen sukkalankaa kaksi kerää, Onlinen Chic lankaa 3 kerää ja eebenpuiset sukkapuikot kokoa 3.

Lankaa olisin voinut ostaa rajattomasti jos budjetti olisi se sallinut, mutta valitettavasti näihinkin meni enemmän rahaa kun alunperin olin suunitellut. Mukavaa oli ja Tarjuskalle suurkiitos seurasta ja opastuksesta! Ai niin meinas ihan unohtua että vein Tarjuskalle Kerttusukat mennessäni vierailulle.
608224.jpg
Lankana Novitan seiskaveikka 106g, puikot 3½.