Siis syyhän ei ole tietenkään minun että meillä on taas lisää lankaa... Kaikki lähti siitä kun kävin kommentoimassa Hennan blogissa ja huomasin Pitsisukan laittaman lankakaupan linkin, noh, kaikkihan tietää mitä siitä seuraa... Sen verran fiksusti shoppailin ettei sitä lankaa ostettu kuin kolmiin sukkiin, ja puikot tietysti.

Siis itsekkin ihmettelen mikä tämä juttu oikein on kun meille on ruvennut tulemaan pinkkiä ja vaaleanpunaista lankaa, tosin molemmissa on mukana myös sitä vihreää :) Ja toi alempi Zauberball on enemmän mun väriä, tykkään kaikista ihan hurjasti! Ja mun ihka ensimmäiset KnitPro puikot, tykkään!

Nyt on ollut "vähän" hiljaista neulerintamalla, mutta syitä siihenkin löytyy :) Ensinnäkin ilmottauduin mukaan KesäYön Hullutukseen, ihan yleiseen sarjaan mutta sukkia ajatelin ruveta tehtailemaan ihan urakalla :D Tiedän että suossa ollaan jo kaulaa myöten mutta hullu ei anna yrittämättä periksi :D Oikein otollinen aika osallistua tämmöiseen tempaukseen kun pääsin töihin ihanaan kukkakauppaan nyt kesäksi ainakin, eli luvassa töissä pitkää päivää ja viikonloput myös, mutta en luovuta, vaan yritän ihan tosissani :) Sukkaohjeita on jonossa, puikot järjestetty, lankavarastot myllätty ja todettu että sukkalankoja tarvitaan lisää tulevaan koitokseen!

Eli täällä luvassa seuraavan kahden kuukauden ajan  hullutuksia ja sukkia, tervetuloa katsomaan kuinka hullusti tässäkin käy :D Mukavaa viikonloppua kaikille ja neulomisiin!

 

Lisäyksenä KYH:n nappi :)