Sain maanantai-iltana kuningasidean, teen Jenga-langasta itselle puseron! Mallikin löytyi suht vaivattomasti Novitan lehtiä selatessa. Idea oli hyvä, lopputulos ei, saanko esitellä teille hirvityksen kauhistuksen, Jengapuseron!
308462.jpg
Pusero on ruma ku mikä! Tämä pääsee todennäköisesti työvaatteeksi ( joo Katja naura vaan, eihän niitä työvaatteita vielä ollutkaan :D )
Ohje löytyi siis Novitan syksy 2006 lehdestä, lanka Novitan Jenga 420g, puikot numeroa 8. Tein tämän orjallisesti ohjeen mukaan M-kokoisena ja lankaa meni 130g vähemmän mitä ohjeessa sanottiin.
Pusero ei harmita niin paljoa kuin voisi, ostin nämä langat Novitan tehtaanmyymälästä ja se maksoi murto-osan normaali hintaan verrattuna joten taloudellista tappiota ei tullut. Sen verran vielä höpöttelen langasta että se oli ihan ok neuloa ja tämäkin tuli nopeasti valmiiksi, aloitin maanantai iltana ja eilen illalla tämä oli päättelyä ja ompelua vaille valmis.

Tänä aamuna olen tehtaillut myös yhden pupun Ullaneuleen Legs-pupu ohjeella ( hieman muokattu ) koska Jami tahtoi viedä sellaisen opettajalleen kukkasen mukana joululahjaksi
308464.jpg
Siellähän se kurkistelee :)
Lankana Kauhavan hahtuva kaksinkertaisena, puikot numeroa 6 ja lankaa pupuun meni 20g.
Nyt on taas se sama pulma, mitäköhän alottaisi seuraavaksi :)