Saatuani miehen puseron valmiiksi tarvitsin jonkun nopean terapianeuleen, eli jotain pientä jonka tekemiseen ei kauan mene aikaa ja niimpä puikoille pääsi punaista Novitan Ainoa. Valmis lopputulos on tässä

Ville tykkää, ja äiti myös :) Eli lankana se Novitan Aino, ohje Novitan Talvi 2007 lehdestä, lankaa tähän kului 437g. Tuskin on kovin kestävä pusero, lanka nyppääntyy varmasti pian mutta muksu kasvaa niin pian että tuskin muutenkaan pusero menee ensisyksynä, saa luvan mennä tämän kevättalven.

Sunnuntaina vietettiin meidän Mimmin 6-vuotissynttäreitä, muuten kaikki meni hyvin paitsi uuni hajosi aamulla.. No leipomukset kävin paistamassa naapurissa miehen isoäidin luona, uuni on edelleen toimimaton ja palanut varaosa siihen saadaan ehkä huomenna, toivottavasti... Tässä kuvaa vielä päivänsankarista

Ei mikään pikkutyttö enää :)

Arvontavoittojen palkinnot laitoin myöskin viimeviikolla menemään, Helmis ja Aura ovat ilmoittaneet saapuneista paketeista, joten uskallan kuvat pistää tännekkin näytille.

Helmikselle laitettu paketti

Ja Auralle laitettu paketti

Aijun paketista en uskalla vielä laittaa kuvaa koska hän ei ole ilmoittanut onko paketti etes saapunut perille. Nyt taas mietinnän alla jotain kivaa neulomista, myöskin on tarkoitus käydä lasten kanssa luistelemassa ja uimassa joten neulomiset eivät ehkä edisty niin nopealla aikataululla kuin toivoisin :)

Oikein rentouttavaa talvipäivän jatkoa teille kaikille, ottakaa mallia Miukkiksesta :D