Eilinen päivä meni kuumeessa möllöttäen ja sopivan aivotonta neulottavaa oli Baktus joka on odottanut keskeneräisenä neulojaansa jo tovin. No en tiedä mitä pitäisi sanoa, muutakuin että kamala.

Lähinnä tuli mieleen seitsemänkymmentä luvun matto kun tuota katsoo.Todellakin langassa on tummanvihreä, keltainen, vaaleanvihreä ja hopea säie :D Ainoa positiivinen asia joka tästä huivista löytyy on se ettei tämä todellakaan kutita kaulaa.

Tässä värit näkyy paremmin. Lanka on Onlinen Chic jota kulutin huiviin kaikki 150g jotka varastossani oli. Langan olen ostanut Vihreästä Vyyhdistä noin kolme vuotta sitten alennus kopasta, kerällä lanka näytti ihan siedettävältä, mutta tämä tarinahan tässä blogissa on kuulunut jo miljoona kertaa :D

Ja sitten lahjussukat, jotka matkaavat jollekkin viluvarpaalle lähiaikoina :)

Lanka Dropsin Fabel, kulutus 76g, puikot 2.75. Ohje Knittystä. Tässä langassa väritys on mieleeni, kauniimmat näistä ainakin tuli kuin omista vihreistä :)

Olen tässä kovasti miettinyt Lankahamstereita jotka pidetään tänä vuonna maaliskuussa. Päätin jättää hamsteroinnin väliin, koska Turussa on maaliskuun lopussa Kädentaidon messut ja tiedän repsahtavani siellä joten jään suosiolla kisasta pois. Ja hyvinhän tämä lankavarasto on lähtenyt pienenemään ihan omalla päättäväisyydellä :)

Oikein mukavaa laskiaistiistaita kaikille ja neulomisiin!