Kylläpäs on ollut pitkästä aikaa oikein mukava päivä! Koulussa oli kivaa, päivä meni nopeasti ja sitten kotiin, hain lapset päiväkodista ja sitten hain postin. Postilaatikosssa oli pakettikortti jossa luki että minulle on postissa KAKSI pakettia! Ihanaa, ja kiiruusti postiin :) siellä minua odotti nämä
336323.jpg
Jännitys tiivistyy :)
Lapset halusivat että avaan ensin sinisen paketin. Paketista löytyi nämä
336324.jpg
Suklaantuoksuisia kynttilöitä, suklaata, seinäkalenteri ja kortti. Aivan ihania, kiitos Mari, rakastan suklaata ja seinäkalenteria pyörittelin käsissä edelliskerralla kaupassa käydessä mutten sitä kuitenkaan ostanut, Oikein paljon kiitoksia!!!

Ja sitten oli vielä toinen paketti ja sieltä löytyi nämä
336327.jpg
Ihana verkkopontso, suklaata, sydämenmuotoinen tuikkukuppi ( vai mikä sen virallinen nimi on :D )ja kortti. Tästä suurikiitos kuuluu Möhköfantille, aivan ihana lahja, todella paljon kiitoksia! Värit on ihan oikein osunut kohdalleen, olen ihan mykistynyt :)

Näiden lahjojen lisäksi posti kantoi minulle myös uuden Novitan kuvaston. Näin äkkiä sen selattuani ihastuin niihin lasten tyynyihin, oli aivan uskomattoman suloisia!

Soittelin tänään myös yhdestä työpaikasta ja perjantaina selviää pääsenkö sinne kesäksi töihin, pitäkää kaikki kovasti peukkuja että pääsen töihin!!!!