Käytiin Katjan kanssa perjantaina kiertämässä Turussa lankakauppoja. Tarkoitus oli katsella valikoimaa ja vähän hypistellä, mutta kuinkas sitten kävikään...
Ensimmäisenä mentiin PiikkoPirtaan, ja siellä oli alennuslankoja vielä hyllyissä. Katian Dianat maksoi vain euron kerä, joten adoptoin ne kaikki 13 kerää ja sitten noi ihanat huivilangat oli vaan pakko saada vaikka oli ihan normaalihintaisia :)
857189.jpg
Superkid mohair on aivan ihanaa, kerässä 25g ja 230m. Tästä tulee joku ihana huivi, joskus...

Seuraava etappi oli Käsityö Elisa. Hyllyt oli täynnä ihanuuksia mutta Milla häiritsi kiukuttelullaan niin paljon että tyydyin ostamaan vain kaksi kerää sukkalankaa
857193.jpg
Nämä langat on oikeesti ihan vihreät ja näistä tulee mulle ittelle jotkut ihanat pitsisukat.

Viimeisenä matkamme jatkui Lankabaariin, jossa Milla jatkoi kiukutteluaan. Lankabaaristakin löytyi sukkalankaa, vihreää :)  Toi pinkki kerä päätyy Millan sukiksi, mahdollisimman pian :)
857196.jpg
Noi puikot oli kans pakko ostaa 1.75 kokoiset, saas nähdä osaako noin ohuilla puikoilla etes neuloa...

Lauantaina Myllyn reissulla koriin hyppäsi neljä kerää vihreää Kotiväkeä, näistä tosin kaksi on menossa Leenalle.
857198.jpg
Nyt on sitten langat vähäksi ostettu, -10% projekti alkaa 1.9 ja nyt tarttis laskea todellinen lankavaraston paino, hirvittää koko ajatuskin :)

Nyt kiukulla neulomaan Millan hupputakkia, etukappaleet tuli nätisti valmiiksi TYKS: an odotus aulassa, ja Millan kipsikin on nyt poistettu, viikko vielä tarttee tarkkailla varvasta, toivotaan ettei tule takapakkia!