Todellakin pihahommat ovat verottaneet neulomista aikatavalla, vappuaattokin meni hienosti lapioiden multaa Mies osti minulle kahden kuution multasäkin ja sitä sitten iloisesti tyhjensin keskeneräiseen istutusaltaaseen. Multaa tarvitaan vielä lisää ja sitten niitä kasvejakin, kovasti tekisi mieli jo taimistoille ostelemaan ihanuuksia! Tässä kuvaa keskeneräisestä projektistani

Altaaseen ovat päässeet jo asumaan kaksi marjakuusta, kaksi laakakatajaa ja kaksi maanpeittoruusua. Suunnitelma alueelle on jo onneksi päässä muotoutunut, tarvitaan lisää laakakatajia, pioneita, matalia alppiruusuja, pesäkuusi, purppurakeijun kukkaa, punahattuja ja pallohortensioita. Ja takapihalle kokonaan uusi nurmikko, ja kaikkea muutakin kivaa

Ja sitten sitä neulomisasiaa... Mimmille sain sukat tehtyä valmiiksi

Mukavat eriparisukat Sandnesgarnin Mini Paletista raidoittaen toinen lanka kerän sisältä ja toinen päältä. Kivat mielestäni, koko noin 30. Kulutus 43g 2.75 puikoilla.

Ja sitten se Icarus huivi... on todellakin vielä kesken. En ymmärrä mikä mättää!!!!!! Neljä kierrosta vaille valmista, muttaku en saa silmukoita millään menemään tasan vaikka kaikki muka täsmää!!!!! Huivi on puikoilla mytyssä niin kauan että saan sellaisen kiukunpuuskan jolloin huivi tulee valmiiksi, pöh.

Viimekuun langankulutus on säälittävät 692g ( syytän huivia johon uhrasin puolikuukautta joka siltikään ei tullut valmiiksi...), lankaostoksia kirjattu huhtikuussa 400g eli muutos lankavarastossani 292g, olisi syytä skarpata taas! Nyt on puikoilla kirahvi joka etenee mukavasti, ja siitä juttua lisää lähipäivinä! Ihanan aurinkoisia kevätpäiviä kaikille ja neulomisiin!