Jotenkin tuntuu ettei toi Veskun pusero edisty ollenkaan, vaikka kuinka yrittää neuloo niin tuntuu, että se vaan on kokoajan saman mittainen, RAIVOSTUTTAVAA. Tässä hieman todistusaineistoa että kyllä sitä etukappaletta on etes vähän tehty
115496.jpg
Katja palautti mun virkkuukoukun takas ja nyt houkuttais ihan sikana aloittaa Katjalle se kukkahuivi, mut ei nyt oikein anna sisu periksi ennenkuin toi Veskun pusero on valmis. Ulkona on todella lämmintä ja aurinko paistaa mutta miten neulot tollasta villaneuletta helteellä?!

Katja toi eilen Sulo-kissan ja Hattara-pupun meille hoitoon neljäksi viikoksi. Sulo raasu on ihan kauhuissaan edelleenkin Siiristä, ja Siiri-pirulainen vaan seuraa ja on todella utelias. Sulo murisee ja sähisee (jopa minulla ja Jamille), ja kyyhöttää vain saunassa. Oli todella mukavaa käydä moikkaamassa Suloa saunassa, Sulo on merkannut saunan omaksi reviirikseen, todella ihanaa, millähän pirulla saan kollikissan väkevän kusenhajun pois sieltä...?
Siiri on ihan innoissaan Hattarasta, tai lähinnä Siiri yrittää saalistaa pupu-raukkaa
115495.jpg

Hattara ei ole Siiristä moksiskaan. Toivottavasti myös Siirin ja Sulon tilanne tässä rauhottuu pikapuolin. Lisää tarinaa ensiviikolla tappelupukareista.