Kylläpä tässä odotellaan kovasti Langattoman lokakuun loppumista. Kaupat on pullollaan kaikkia ihania lankoja, mutta lupauksen pidän enkä kerääkään osta ennen marraskuun ekaa päivää. Tosin olisin kyllä tarvinut mustaa Nallea lisää, mutta se neule sai nyt vaan jäädä telakalle odottelemaan marraskuuta, kyllähän sitä muutakin neulomista riittää kun on tämä joululahjaprojekti pahasti kesken ja ajattelin vielä keretä tekemään jotain pientä myös HAASTEKERÄYKSEEN.
Novitan uusi lehti ilmestyi myös minun postilaatikkoon eilen, ja olihan siinä monta kivaa ideaa joita voisi toteuttaa. Huovutetut joulutabletit oli tosi kiva idea mutta Huopaseen olen niin pettynyt etten kyllä sitä tahtoisi käyttää, mutta voisihan siinä käyttää hahtuvaa, taitavat huopua aika samalla tavalla vai onko jollain muuta tietoa?
Joululahjat etenee hyvässä vauhdissa ja muitakin pieniä neuleita on työn alla, niistä siis myöhemmin lisää. Nyt otan itseäni niskasta kiinni ja menen siivoamaan että saan illan pyhittää neulomiselle :)