Siis olen neulonut, mutten ole jaksanut päätellä, tai siis justiinsa päättelin kun rupes tympimään tämä oma saamattomuus :)
Huonoja kuvia, valitettavasti, mutta toivon että niistä jotain saa selvää.
Ensimmäisenä omat sormikkaat
2067376.jpg
Tykkään :) Lanka ihanaista Noro Kureyonin sock yarn, kolmosen puikoilla kitkutettu ja kulutus tasan 50g. Rakastuin lankaan mutta myös petyin, molemmissa ostamassani kahdessa kerässä oli solmu keskellä lankaa ja väri vaihtui solmun kohdalta ihan toisena, kiukutti, mutta silti pidän langasta niin paljon että tulen sitä ostamaan kyllä varmasti lisää.

Sitten sukat ihan itselle myös
2067366.jpg
Kuvio ei näy sitten ollenkaan mut kai voin elää silti asian kanssa... Ohje kirjasta Favorite socks ja malli Waving Lace Socks, lankana näissäkin Noro Kureyon sock yarn, kulutus 69g ja kolmosen bambut.
Sukissa värit mitensattuun sen pirun SOLMUN takia mutten jaksa murehtia, tykkään siltikin :)

Jonkunlainen sukkavimma tuntuu olevan kun hamstraan noita sukkalankoja taas ihan urakalla
2067377.jpg
Pääsin pitkästä aikaa Turkuun ja tämä saalis lankabaarista, ihania :)

Niin ja työttömänä sit taas, nyt on aikaa neuloa. Työ oli raskasta, työmatka ihan liian pitkä ja palkka ihan surkea, siinä syitä ja luultavasti myös joku ymmärtää sen että miksi ihminen haluaisi polttaa työssään itsensä loppuun, ja lähes samalla korvauksella jonka saan työttömänä ollessani, kyllä puutarhurin palkat on sitten loistavat :( En siis lopettanut työtäni mukavuussyistä vaan järkisyistä, uutta työtä etsiessä on aikaa neuloa joten kuulemisiin.