Suuri kiitos kaikille onnitteluista :) Olen niin innoissani töistä etten malta millään odottaa vielä viikkkoa että pääsen tositoimiin, juu ja tiedän senkin ettei neuleille jää niin paljoa aikaa kuin nyt ja senkin tiedän että tulen olemaan väsynyt työpäivän jälkeen mutta silti olen innoissani!
Eilen kävin Raisiossa kirjoittamassa työsopimuksen ja samalla kun siellä olin niin piti käydä katsastamassa Ikea. No eipä ollut kummonen, lakanoita ostin ja Millalle ja Villelle pehmoiset öttiäiset yökavereiksi.
Ikeasta suuntasin Myllyyn ostoksille, ja voi hyväthyssykät miten taas kävi, ostelin kaikkea kivaa lähes yli varojeni :D Puollustukseksi sanon että kaikki oli tarpeellista, kröhöm, joku voi tietenkin sanoa ettei syntisen punaiset nahkasaappaat ole tarpeelliset, varsinkin kun hinta oli lähes 100€ mutta olen erimieltä... :D
Ostin myös takin itselleni, niin ja käsilaukun, juu ja rahapussin.. :D Miehelle ostin kahdet farkut, joista toiset joudun palauttamaan ( jee uudestaan myllyyn shoppaileen :D), ja Millalle ostin ison kassillisen vaatteita, tyttö on pikkasen kasvanut kesänaikana pituutta :)
Lankaa en siis ostanut ollenkaan, mikä onkin ihme. Millan sormikkaat sain neulottua valmiiksi, näitten pitäis olla sopivat. Puikoilla Millan villasukat Regian Kaffe Fasset desing langasta, tykkään ihan mielettömästi vaikka lanka onkin paksua. Harmi vaan kun en saa niitä kuvia tänne vieläkään, epätoivoisesti odottelen sitä omaa läppäriä huollosta, joskohan se saapuis kotiin jo ensviikolla...