Jep, jep, taas sukat, osaankohan mä enää muuta neuloa etes Ihan perussukka kärjestä aloitettu ja neulottu niin kauan kun lankaa on riittänyt.

Lankana ihana Drops Delight tasan 100g ja puikoilla 2.75 neulottu. Toinen sukka on kierroksen lyhyempi kuin toinen, mutta haitanneeko tuo mitään. Joka tapauksessa tykkään ja itselle jäävät.

Minun pienenpienet taimet kasvavat kovasti ja mies haki taas ystävällisesti lisää vauvataimia, Marketoita, ihanaa Ja mies teki myös korokehyllyn taimipöydälle, jahka saan taimet koulittua niin kaikki mahtuvat sitten mukavasti!

Marketat, pelargoniat, samettiruusut ja kesäpäivänhatut, kaikki kasvaneet kamalasti, jee!

Sitten vähän hitaammin kasvaneet kaverit

No Tsinniat ja mustasilmäsusannat ovat kyllä kasvaneet, mutta verbenat ja punahatut itävät vähän kehnosti. Piti sitten kylvää vielä matalaakin samettiruusua, eli sieltäkin odotellaan kasvua. En millään jaksa odottaa että se kevät sieltä tulisi, just nyt tuntuu ihan hullulta että kohta pääsis tonkimaan multaan kun lunta vieläkin metrin verran pihalla... Kerrotaan nyt tässäkin että viimevuonna huhtikuun 14. päivä olin jutellut Facebookissa että tulppaanit ovat nousseet jo kukkapenkissä ja muutamassa perennassakin näkyy kasvua, no tänä vuonna ei ainakaan tuollaisia pääse puhelemaan. Kevät, pliis tule jo!!!!!!!!

Oikein mukavaa ja KEVÄISÄÄ viikonloppua kaikille ja neulomisiin!!!!!!