Hurjan paljon kiitoksia kauniista ja kannustavista kommenteistanne koko hamsterikuukauden aikana!!!!! Sainkin neulottua lankavarastojani enemmän pois kuin uskalsin toivoa, tavoitteni oli 1kg mutta sain neulottua 2483g, jee! Ja nyt mennään hamstereiden jälkimainingeissa... Pidäppä todella kuukausi langanostolakkoa ja sitten mene sekaisin, tai siis minä menin....

Sain puhuttua Armille kauniisti että miten olis jos käytäis Raumalla katsastamassa ne kaksi lankakauppaa joita en ole sieltä vielä löytänyt. No eipä Armia tarvinu houkutella, mukana tottakai :D Ensimmäisenä löytyi Kodin Lanka ja Neule- kauppa, no en tiiä menenkö sinne koskaan enää uudestaan mutta Regian sukkamonsterilankaa sieltä ostin 300g. Primavera kerä löytyi Laitilan Punotexistä.

Seuraavaksi lähdimme kohti Vanhaa Raumaa ja sieltä löytyi Kajavan Lahja ja käsityö. Iloinen yllätys että tämä liike myy Noroja!!!!! Ja alennuksella, ihanuutta :)

Noro Kureyonia 300g, oli pakko heti neuloo :D.

Ja sitten tapahtui eilen... Lähdin reippaasti kaupungille KÄVELLEN, tarkoituksena hakea kaupasta lohta. No kauppaostoksia tuli painava repullinen ja kävelinkin reipopaasti kotia kohti kun jumitin lankakaupan eteen. Mietin monesti että menenkö sisään vai en ja sitten menin, mutta ihan vaan katselemaan ja pikaisesti ( kun oli se pirun painava reppukin selässä.... ). No eihän se katseluksi jäänyt, YLLÄTYS.

Baby Bamboota 500g ja uutta sukkalankaa kerä, äitin sukat ihan selvästi :) Nyt on tullut ostettua lankaa 1250g, eli parempi mennä neulomaan :D Oikein ihanaa maaliskuuta ja kevään odotusta kaikille ja tottakai NEULOMISIIN!