Tänään oli tarkoitus mennä kyläilemään Sannin luo, mutta Milla on hieman kipeä joten reissu peruuntui. Meinas vähän harmittaa mutta kun hain postin, ei harmittanut enää yhtään niin paljoa! Postilaatikossa oli pakettikortti ja ilmoitus isosta kirjeestä, siis mitä ihmettä?! Pikavauhtia postiin, ja sieltä paljastui paketti salaiselta neuleystävältä sekä pehhmeä paketti Novitalta.
Tässä pinkkiä kuvaa salaisen ystävän paketista :)
936738.jpg
Siis voi herranjestas mikä määrä tavaraa!!!! Oikeesti, olin ihan hämmentynyt :) Paketissa oli patalaput, patakinnas, keittiöpyyhe, silikoninen pannualusta, kynttilä, sukat,suklaata, mentoksia, purkkaa, kortti, kerä Kittenmohairia ja kaksi kerää TangoFania! Aivan uskomatonta, ihanaa!!!!!! Ja rakas salainen ystäväni, värimaailma ei yhtään järkyttänyt, tykkään pinkistä, kiitos siitä tyttärelleni :)

Novitan pussukasta löytyi kaksi kerää lankaa.
936739.jpg
Lanka tuntui todella pehmeältä, ei yhtään seiskaveikkamaista, kummaa :) Nämä langat sain lahjaksi kun värväsin Myrkyttären Novitan tilaajaksi :)

Olen yrittänyt kovasti neuloakkin, mutta sukkaparista on valmina vasta toinen sukka, Millalle olen aloittanut villatakkia jo kolmeen kertaan mutta, joka kerta se on joutanut purkuun, nyt yritän tehdä itselle villapaitaa mutta senkin kanssa olen kahden vaiheilla että jatkanko vai puran... Nyt ei vaan tunnu onnistuvan...