Sain miehen puseron vihdoin ja viimein valmiiksi, kamala homma oli kyllä... Nyt olo on väsynyt mutta ihan tyytyväinen Hymy

Kuva otettu nyt aamulla keittiön pöydällä, muualla ei ollut tarpeeksi valoa. Yritin kuvata illalla puseroa miehen päällä mutta oli liian pimeää ja kuvat olivat epäselviä, joten yritän saada miehen poseraamaan päivänvaloon kunhan hän kotiutuu töistä.

Pusero on neulottu Novitan lehdestä 6/2002 ohje numero 46. Lankana käytin Gjestalin Maijaa, kulutus tasan 700g. Kaulus on sentin lyhempi kuin ohjeessa, mutten viitsinyt aloittaa enää uutta kerää muutaman kierroksen takia. Työ oli raskas neuloa ja nyt on hartiat ihan jumissa, päätin jo etten neulo kyl miesten puseroita enää ikinä, saas nähdä kuinka kauan lupaus pitää Nauru

 

Nyt on mietinnän alla mitäs sitä neulois seuraavaksi, pikkumuksut tarvii sukkia joten niitä pitäis tehdä ja Ville oli vailla uutta villapuseroa. Ostin jo Villen puseroon vihreää ja harmaata Smartia, ja kun kerroin siitä pojalle, hän tuumas että haluaa punaisen puseron eikä harmaa vihreää. Kaapissa olisi jemmassa punaista Ainoa mut mietin kuinka lanka käyttäytyy lapsen puserossa, ja tuleeko siitä pojalle liian tyttömäinen, äh... Täytyy miettiä vielä lisää asiaa.

 

Arvontapaketit lähtee tänään maailmalle, vien ne postiin samalla reissulla kun käytän Eetun hammasoikojalla. Kivaa päivän jatkoa kaikille, mä lähden penkomaan lankavarastoani!!!!!

Edittiä pukkaa sori :) Eli kuva puserosta miehen päällä, suostui peräti yhteen kuvaan, eli enempää kuvia tästä puserosta ei sitten tule.