Kärjestä varteen neulotut sukat ovat nyt vihdoinkin valmiit, kivaa vaihtelua neuloa "väärinpäin" mutta pojan toive pitkistä varsista oli masentava, varret on vaan niin tylsä neuloa! Pääasia että sukat ovat nyt valmiit ja mieluisat, toivottavasti saan myös pian kuvia tänne valmiista töistä.
Sain toissapäivänä tehtyä myös siskonpojalle sellaisen hauskan legs-pupun mutta se on kadonnut mystisesti jonnekkin, pieni epäilys on että se on Mimmi jonnekkin piilottanut, kiusaa se on pienikin kiusa...
Pengottiin Katjan kanssa tänään tuota mun lankavarastoa ja löytyihän sieltä paljon lankaa, mut kaikki on vaan niin tylsiä ja tavallisia. Mä haluaisin kaikkia ihania ja erillaisia lankoja, ja siitä se idea sitten lähti; mä otan nyt sellasen projektin, että neulon kaikki tylsät ja tavalliset langat pois ja sit ostan kaikkee ihanaa lankaa kunhan koriin tulee tilaa! No joo, nyt jo tiiän ettei toi nalle enää toisten sukkien jälkeen houkuta vaikka kuinka yrittäis, eikä ihania lankakauppoja voi vastustaa, eikä varsinkaan nettikauppoja.
Käytiin tänään kirjastossa hakemassa inspiraatiota lankojen hävitysoperaatioon, ja sieltähän niitä löytyi vaikka ja kuinka paljon, tässä kirjat jotka lainasin:Suuri neulonta- ja ompelukirja, käden taidot (näitä oli samaa sarjaa vaikka kuinka monta joista lainasin kaksi), viikinkineuleet, kalevalaneuleet, Venla kodin suuri käsityökirjasto ja sitten yksi kauneimmat käsityöt lehti. Nyt on sitten taas miljoona uutta ideaa mitä voisi neuloa, mistäköhän saisi vuorokauteen lisää tunteja...?