Lauantaiaamuna lähdin pikkujouluristeilylle mieheni ja kolmen muun tyypin kanssa. Väsytti ihan pirusti koska edellisenä päivänä huideltiin siellä Helsingissä ihan väsyksiin, mutta asia oli sovittu jo aikapäiviä sitten, niin pitihän sinne lähteä :)
Laivalla kulutin aikaana neulomalla ( saa nauraa, muut joivat olutta baarissa mutta minä neuloin :D ), en vaan voinut jättää niitä ihania Noro Kureyon lankoja kotiin, pakkohan ne oli saada puikoille :). Laivalla sain tehtyä lapasista melkein puolitoista, viimeistelin ne sunnuntai-iltana valmiiksi ja nyt ne ovat pesukoneessa huopumassa. Tässä kuva ennen pesukoneeseen menoa
295033.jpg
Värit ei osunut kohdilleen, mutta sehän ei haittaa! Saas nähdä kuin näille käy koneessa, jännittää.. Kuvaa laitan heti kunhan ne ovat huopuneet :)

Laivalla en sitten muistanut ottaa kuin yhden kuvan
293396.jpg
Siitä onkin kauan kun viimeksi aurinkoa on näkynyt.

Risteilystä selvittiin hengissä, ostin itselle ja lapsille paljon karkkia jota on sitten mussutettu tasasesti koko sunnuntai :)

Sunnuntaina Ystäväni Tiina soitteli ja pyyteli seuraksi Lansikeskukseen ostoksille, no mehän Katjan kanssa lähdettiin mukaan. Kävimme kodin ykkösessä josta ostin Amarylliksen. Menimme myös Cittariin jossa oli kaikki Novitan langat -20%, ostin nämä
294524.jpg
Ostin kaupasta myös muuta ja ihmettelin kovasti kun sain plussakortilla niin hyvin alennusta langoista ja mietin sitä koko automatkan kuinka loppusumma voi pitää paikkaansa. No kotona katsoin kuittia tarkemmin ja arvatkaa mitä, mä sain noi langat siis joka ikisen kerän hintaan 2.15 kappale! Nämä langat olisi maksanut oikeasti alennusten kanssa jotain 25 euroa ja mä sain nämä alle 11 euroa, kassan moka, KIITOS KOVASTI!

Vielä on yksi ja puoli joululahjaa tekemättä, täytyy kai tarttua toimeen :)