Hyvää syntymäpäivää äiskälle :) Tein äitille syntymäpäivälahjaksi kahdet sukat, ensimmäisenä esittelyssä levottoman väriset Embossed leave socksit

Sukkien mallista on tullut ihan mun lemppari, mut eihän se noin kirjavassa langassa etes näy. Lankana sukissa Onlinen supersocke Afrika-color, kulutusta 86g kolmosen puikoilla.

Ja sit tein vielä toisetkin sukat ku äiti olis halunut vaaleanpunaista ja yllättäen minun vaaleanpunaiset langat on neulottu tyttärelle jo aikoja sitten, mutta onneksi löysin kivan väristä lankaa paikallisesta käsityöliikkeestä.

Sukissa malli Retro rib socks, lanka Schoeller+Stahl Fortissima Socka ja väri Mexiko-color, kulutus 76g, puikot näissäkin numeroa kolme.

Huomasin että olisi tarvetta neuloa itsellekkin sukkia lisää, töissä niitä tarvii :) Ensimmäiset olisi nyt puikoilla mutta koskahan mahtavat tulla valmiiksi, olen niin väsy työpäivän jälkeen etten ole neulonut silmukkaakaan viikonlopun jälkeen.

Ensiviikonloppuna suuntaan minäkin nokkani kohti Turkua ja kädentaidon messuja, joten sielläpä sitten nähdään kaikki tutut!!!!