Mimmin tunika tuli nopeasti valmiiksi ja oli oikein mukava neulottava. Kuvat on taas ihan syvältä, vaikea saada ilman mallia kunnon kuvia. Malli on maisemissa reilun viikon päästä joten sitten luvassa lisää kuvia.

Tunikan ohje löytyy novitan Syksy 2008 lehdestä, minä tosin tein tämän Sandnesgarnin Kittenmohairista enkä ohjeen langan mukaan. Tunikan koko on 134cm, puikot numeroa 5 ja langankulutus kokonaista 122g. Tykkään ja toivon että tytär tykkää myös!

Villen jämälankasukat on päättelyä vaille valmiina, odottelen sitä kuuluisaa päättelykeijua kylään... Käsissäni olen pyöritellyt Sandnesgarnin mandarin Fiestaa pätkävärjättynä, sitä olisi pikkaisen vajaa 600g ja mietin jos se riittäisi tyttären villatakkiin. Väri langassa on niin imelä ettei se käy kun pikkutytön neuleeseen ja oma tyttäreni ei enää niin pikkutyttö ole vaikka toisaalta onkin :)  Olisihan se järkevää lanka käyttää kun sille vielä käyttöä on, menee miettimiseksi :)

Miehelläni on tapana piristää päivääni aika usein tuomalla kukkia, myös näin tapahtui eilen Näiden kukkien kera toivotan kaikille oikein hyvää loppuviikkoa!