Viimeviikon neuletapaamiseen piti saada jotain yksinkertaista neulottavaa koska pitäähän sitä jutellakkin kovasti eikä vaan tuijottaa ohjetta :) , niinpä koppasin kainalooni ihanat vihreät hahtuvat ja Novitan 8 kökköpyöröt. Puikoilla oli todella hidasta neuloa, niissä on jokin tahmea pinta jonka vuoksi lanka ei kulje ollenkaan, saa kiskoa hampaat irvessä. Aikani kitkutettua menetin hermot, pakkasin kassini, menin Singerliikkeeseen ja ostin ihanaiset 8 Addipyöröt ja kotiin :) Neulominen sujui sen jälkeen taivaallisesti, kiitos tytöt siitä singerliikkeen vinkkauksesta!!!!
No jospa tämä jaaritus nyt taas riittää ja kuvien vuoro seuraavaksi, kassi ennen huovutusta
781683.jpg
Ohje on Garnstudiolta, lanka Turun käsityömessuilta ostettu Määkylän hahtuva, kulutus 191g ja ihanainen Addin kasipyörö :) niin ja läppä virkattu 10 koukulla.
Laukku oli hieman pienempi kuin ohjeessa ennen huovutusta, siksi en uskaltanut laittaa kassia 60 asteeseen vaan pyöritin kertaalleen 40 asteessa muutaman pyyhkeen kera ja lopputulos näkyy tässä
781687.jpg
Minusta se on aivan ihana!!!!! Tosin olisin halunut että se olisi huopunut paremmin, mutta käy se näinkin!!! Tää on nyt ihan mun lemppari :)