Aika menee kuin siivillä kun on mukavaa :) Jotain pientä aina välillä valmistuu, mutta on muka niin kiire ettei ehdi päivittämään :D Nyt sitten tulee valmiita käsitöitä ja lanka arvosteluja!

Ensimmäisenä ihana Mario-Myssy

Lankana minulle ihan uusi tuttavuus Schachenmayr Boston. Ihan mukava lanka neuloa ollakseen noinkin muovinen ( 70% polyacryl 30%villa) , 5.5mm puikoilla neulottu, kulutus 72g. Lanka on ihan perus ja mukavan edullinen.

Ja sitten vuorossa pampulahuivi

No, ihan perus pampulahuivi. Lanka Schachenmayr Dalaja. Iloisena ilmoitan että Schachenmayr on päättänyt lyhentää nimensä ihan SMC:ksi. Asiaan  :)  Dalaja oli ihan mukaavaa neuottavaa ja 150g kerästä tuli noin 130cm pitkä huivi, aika lyhyt kun vyötteessä luvataan huivi yhdestä kerästä.

Seuraava huivianka olikin jo paljon mukavampi

SMC Kosmos.Tykkään!  100g kerästä tuli noin 165cm huivi. Langassa on mukava pehmeys ja tykkään muhkuraisuudesta! Suosittelen!

Perus huopatumput

Lankana SMC Wash+Fiz-it! Fine, kulutus 128g ja taas huopui luvattoman paljon. En tiiä opinko tämän langan kanssa ikinä tulemaan toimeen, jatkamme harjoituksia ihan selvästi.

11. pari KesäYönHullutus sukkia on myös tullut valmiiksi.

Perus ribbisukka Regian Extra Twist Merino Colorista. Langasta täytyy kyllä sanoa että oli ihan taivaallista neuottavaa vaikkei kauhean kaunis lanka olekkaan, tuntu oli ihana. Kuutus 72g 2.75mm puikoilla, neulottu ajalla 3.6-2.9.2011.

Ja viimeinen kuva Neean sukista

Perussukat siskon tytölle, Neealle. Kolmivuotias prinsessa oi ilmoittanut haluavansa pinkit sukat. Täti neuloo, ja toivoo että nämä nyt on tarpeeksi pinkit. Lankana Regian sukkamonsteri, kulutus 42g.

Täytyy vielä kertoa että hamppurättejäkin on tullut tehtyä, niistä vaan ei vaitetttavasti ole kuvaa. Lanaknitsin Allhemp6 100g vyyhdistä tuli kolme rättiä, oli aikas hauskaa neuottavaa :)

Nyt meen taas tekemään töitä, täyttämään hyllyjä ja tekemään lankatilauksia, tää on vaik kuinka mukavaa!