Sunnuntai päivän aktiviteetista vastasi Milla 4½ vuotta, tällä kertaa vuorossa oli vasemman jalan isovarvas.
Tapahtumaketju sai alkunsa naapurin pihalta jossa tyttö oli leikkimässä kaverinsa kanssa, riitaa oli tullut hyppynarusta, joka oli todennäköisesti ollut Millan jaloissa, josta naapurin tyttö sen vetaisi itselleen ja Millan vasen isovarvas sojoitti iloisesti oikeaa jalkaa kohti, lähes vaakasuorassa.
Pikainen puhelu Kaarinan päivystykseen, autolla pikaisesti sinne lääkärin vastaanottoon ja toteamus että siellä ei varpaalle voida tehdä mitään, on kuulema niin harvinaista että isovarvas on pois paikoiltaan. Seuraava etappi oli TYKS:n ensiapupoli, varpaan kuvausta, ja tuloksena pirstaleinen murtuma varpaan tyvellä. Milla kiikutettiin lasten kirranosastolle, nukutusta ja varvas paikoilleen metallipinnin avulla ja kauhea tuppo pehmusteita ympärille. Näin mentiin yö ja aamulla jalka sitten kipsattiin, kipulääkettä on mennyt kohtalaisesti.
802242.jpg
Kotiin päästiin onneksi, mutta on raskasta kantaa tyttöä kokoajan ja jokapaikkaan, keppejä ei etes ehdotettu koska hän on vielä niin pieni ja kunnolla hän ei uskalla kipsilläkään astua, kipulääkkeen jälkeen tosin rohkeammin, ressukka :(
Kipsi on nyt jalassa kolmeviikkoa, tämän viikon saan ainakin olla tytön kanssa kotona, toivottavasti tytön kivut lakkaavat pian ettei tarvi niin paljoa kärsiä.
802246.jpg
Että tämmöistä meillä nyt tälläkertaa...