Näin se on taas melkein kuukausi mennyt eikä blogi ole päivittynyt itsestään, aika kumma kyllä... Mutta asiaan. Tyttären keskeneräinen villatakki on tullut valmiiksi, vihdoin.

Neiti Pippuri naama nurinpäin. Itse valittu lanka mut ei kiva kuulema. Kutisee eikä värit mene hienosti, jep. Yritä sitten kun ei mikään kelpaa :D

Ja oikein hupunkin tein eikä siltikään ole kiva takki

Villatakki on tehty ihan tuntumalla omasta päästä mittanauhan avustuksella. Äiti tykkää vaikkei tyttö tykkääkään. Lankana villatakissa Viking Odin, kulutus 483g. Ihana konepestävä villalanka, tykkään. Villatakki on neulottu KnitPron Cubickseilla eli puisilla neliskanttisilla pyöröillä, on muuten niin parhaat puikot ikinä!

Ja sitten niitä vauvaneuleita taas.

Villatakki vauvalle, ei siis ole meille vauvaa tulossa! Mut siis tein kun pyydettiin :) Ohje löytyi kauneimmat käsityöt nettisivulta, linkkiä en nyt löydä mistään.... Lankana takissa Hjertegarnin AlpacaSilk, kulutus 127g, 2 ja 2½ puikoilla neulottu.

Takkiin kuuluu myös haalarihousut

Ohje ihan samasta paikasta kuin takkikin, housuissa sama lanka tietysti ja kulutus 163g

Ja pienenpieni myssy :)

Lankaa tähän kului hurjat 37g :) Täytyy kyllä hehkuttaa tuota lankaa, vaikka on ohutta niin sitä on niin ihana neuloa! Pistäkää mieleen Hjertegarn AlpacaSilk, suosittelen!

Samalle vauvalle on tehty vielä villavaippahousuja

Kauhavan Kangas-Aitan hahtuvasta, ohje SK 2/2011. Koko S ja langan kulutus 50g.

Ja isommat hahtuvapöksyt

Kauhavan kangas-Aitan hahtuvasta nämäkin, koko M ja kulutus 64g.

Oikein ihanaa ja keväistä viikonloppua kaikille ja neulomisiin!