Mulla on jäänyt nämä Revontulet "vähän" päälle, mutta ku löysin kätköistäni niin ihanan punaisen vyyhdin  vironvillaa ja saajakin on jo tiedossa, niin mikäpä ettei

Tämä on kyllä ehdottomasti kauneimman värinen huivi jonka olen tehnyt! Tykkään ja lahjaksi menee! Ohje Ullasta, lankana Vironvilla 170g ja puikot numeroa kuusi.

Täytyy tässä vielä julkisesti myöntää etten ole kovin innokas puutarhuri-ihminen vapaa-ajallani, vaikka Puutarhuri olen ammatiltani. Noh, nyt se sisäinen pieni puutarhuri on löytynyt! Elämäni ensimmäistä kertaa olen pistänyt kesäkukkia ja muutaman perennan kasvamaan siemenestä. Hih, viikon ovat kaverit mullassa olleet ja tyytyväisenä voin kertoa että kahdessatoista purkissa on jo alkuja! Kasvamassa on valkoista isosamettiruusua, tsinniaa,kesäpäivänhattua, mustasilmäsusannaa, verbenaa ja punahattuja sekä valkoista että punaista. Jännityksellä odotan mitä taimista tulee . Alkuja on Tsinnioissa, kesäpäivänhatuissa, isosamettiruusuissa ja verbenoissa, jihuu :)

Voihan tietenkin käydä niin, että saan nähä vielä hengiltä mutta yritän pitää kaverit elossa ja kesäksi pihalle. Lupaan kertoa pienten kavereiden kuulumiset rehellisesti viikottain kuvien kera Oikein mukavaa loppuviikkoa kaikille ja neulomisiin!