Meille on tullut perheenlisäystä! Kyse ei ole nyt ihmisestä vaan kissasta! Tällainen ihastuttavan suloinen kissa neiti muutti meille asumaan :)
645442.jpg
Eikös olekkin ihana!  Jami nimesi kissan Nöpöksi, tosin nimestä on väännetty kaikki mahdolliset vaihtoehdot höpöstä söpöön, riippuen kissan päivästä :D Kaikki kissan omistajat taitaa tietä mitä toi tarkoittaa, Nöpö osaa olla hurmaavan söpö mutta myös uskomattoman höpö :) Meillä kiipeillään verhoissa, vedetään rallia pitkin sohvia ja syödään todella paljon, eli valtakunnassa kaikki hyvin!  Nöpö on osottautunut myös todelliseksi nörtiksi, minun läppäri on laitettu sekaisin jo monta kertaa kävelemällä näppäinten päällä...

Miukkis oli ensin vähän loukkaantunut moisesta kääpiöstä, ja onhan se tuollainen pieni kissa pelottava :) Kaksi päivää meni Miukkiksella sähistessä ja muristessa eikä ruokakaan maistunut, mutta kait se sitten tajusi ettei se pieni siitä minnekkään mene vaikka mitä tekisi, joten sen jälkeen antoi Nöpön olla rauhassa. Miukkis ja Nöpö nahistelee aina iltaisin, tai siis Nöpö härnää ja Miukilla palaa hihat :) Mutta ei Miukkis kovasti ota kiinni, sen verran vaan että pikkunen tajuais että milloin on ärsytetty liikaa.
Tässä on vielä Nöpöstä ihana söpöstely kuva :)
645451.jpg
Yritän saada noista kissoista yhteiskuvan joku päiva että näkyy kunnolla kissojen kokoero, toi kolli näyttää niin isolta tuon pikkasen kissaneidin vieressä :)